..
..
..

Sahibinden Satılık Simental Buzağılar

2019-10-19 01:37   Büyükbaş   Afyonkarahisar   4.7K Ziyaret
3500 ₺
  • sahibinden-satilik-simental-buzagilar-big-0
  • sahibinden-satilik-simental-buzagilar-big-1
  • sahibinden-satilik-simental-buzagilar-big-2
  • sahibinden-satilik-simental-buzagilar-big-3

Fiyat: 3500 ₺


satılık simental buzağı afyon,

satılık simental buzağı afyon,satılık simental buzağı,

sahibinden satılık simental danalar,

Simental fiyatları,

satılık simental dişi buzağı fiyatları,

satılık simental buzağı eskişehir,

satılık simental inek,



Satılık Simental Buzağılar.

Çiftliğimiz Afyon-Konya karayolu 30. km’de bulunan Gözsüzlü Köyü’nde kurulmuştur. TKDK desteğiyle inşa edilip, Çek Cumhuriyeti’nden ve Avusturya’dan titizlikle seçilip getirilen elit gebe düveler ile faaliyete başlamıştır.

Teknolojik imkânlarla beslenip, el deymeden sağılan ineklerimizden günlük ortalama 6000 LT süt elde etmekteyiz. %4,2 yağ, %3,4 protein oranına sahip sütlerimiz direkt olarak soğutma tankına girip +4 °C’ye soğutulmaktadır. Doğumundan itibaren titizlikle besleyip büyüttüğümüz erkek hayvanlar, damızlık boğa veya kesim danası olarak iç piyasaya sunulmaktadır. Kombine verimli simentallerimizi, detaylı incelemeler sonucu seçtiğimiz kaliteli ithal boğa spermalarıyla tohumlayarak süt ve et verimini adım adım ileriye taşımaktayız.

Çiftlik çevresinde bulunan yaklaşık 2000 dekarlık tarım arazisinde yem ihtiyacımızı karşılamak amacıyla arpa, yonca, mısır, fiğ tarımı yapmaktayız. Bu sayede hem daha doğal hem de daha kaliteli ve yüksek verimli mahsul elde etmekteyiz. Ürettiğimiz yem hammaddelerini belli aralıklarla analize göndermekteyiz. Böylece içeriklerine göre hazırladığımız en uygun rasyonlarla besleme yapmaktayız.

Fiyat ve diğer tüm sorularınız için lütfen arayın.

Telefon
0535 333 99 19

.
.