..
..
..

LOHMAN BROWN

2021-07-04 09:45   Kanatlı   Balıkesir   1.6K Ziyaret
1 ₺
  • lohman-brown-big-0
  • lohman-brown-big-1
  • lohman-brown-big-2

Fiyat: 1 ₺


LOHMAN BROWN

Lohman Brown Tavuk ırkımız diğer birçok ırkımıza göre verimi daha yüksek olduğundan dolayı tercih sebeplerinin başında gelmektedir. Düşük rakımlı ve ılıman bölgelerimiz de maksimum verime ulaşır iken bunun yanı sıra ülkemiz coğrafyasındaki hemen hemen tüm rakım ve iklim koşullarında rahatça yaşayıp uyum sağlayabildiği gibi verimi de asla göz ardı edilemeyecek ırklarımız dan birisidir. Tabi ki bütün bunların yanı sıra tüm ırklarımız da olduğu gibi Lohman Brown ırkımız da da tercih sebebimiz kesinlikle safkan olmasıdır.

Bizler DURSUNBEY YARKA TAVUKÇULUK olarak en az diğer ırklarımız da gösterdiğimiz kadar Lohman Brown ırkımız da da kanı bozmadan safkan olarak üretip ve bu ürünü bizzat kendi ekibimizle kendi özel dizayn edilmiş araçlarımızla ve DURSUNBEY YARKA TAVUKÇULUK veterinerleri kontrolünde ve eşliğinde kapınıza kadar tabi ki götürüyoruz. Ancak; sizler de takdir edersiniz ki her ne kadar dürüst ve işinizden taviz vermeden çalışsanız da maalesef özellikle bu kanatlı piyasasında rekabet etmek zorunda olduğumuz kişiler var ve öyle kişiler ki tek amaç ve gayeleri sadece bir şekilde ürünü satıp maddi kazanç elde etmek. Siz her ne kadar işinize özen ve intizam gösterseniz de doğal olarak müşteriye bunu anlatmak da zorlanıyorsunuz.

Şöyle ki bizler DURSUNBEY YARKA TAVUKÇULUK olarak; öncelikle müşteri temsilcilerimizi ofis sistemi ve maaşlı olarak çalıştırıyoruz. Takdir edersiniz ki; maaşlı çalışan bir personel ürünü sadece olduğu gibi anlatacaktır. Ne bir eksik ne de bir fazla. Kaldı ki zaten bizler buna müsaade etmeyiz. Ama maalesef üstede belirttiğimiz gibi rekabet etmek zorunda olduğumuz şahıs ve firmalar satış personellerini bizim gibi ofis sistemi ve maaş ile değil sadece yaptıkları satış üzerinden prim vermek koşulu ile çalıştırmaktadırlar. Buda doğal olarak şunu getirir ki; bu kişi ne yapıp ne edip bu malı satmak zorundadır ve bu da gayet normaldir. Çünkü ; bu satış personeli geçimini bu şekilde sağlamaktadır ve buda; ürünün safkan yada 2. – 3. kan olduğuna bakılmadığı gibi o ürünün ne kadar sağlıklı olduğuna ve satış sonrası takibi de yapılamamaktadır. Tabii ki bütün bunlar bizler için DURSUNBEY YARKA TAVUKÇULUK olarak bir mazeret olamaz. Şöyle ki; belirttiğimiz üzere müşteri temsilcilerimizden, veterinerlerimizden, özel dizayn edilmiş sevkiyat araçlarımızın şoförleri ve personelleri öncelikle işe alınırken belli bir test ve sınavdan geçmektedir. Ancak; bu aşamadan sonra işe alınmaktadırlar. Bu da şu demektir ki; siz müşterilerimizin ve üreticilerimizin DURSUNBEY YARKA TAVUKÇULUK olarak kapımızı ilk çaldığınız andan ta ki 3. yıl sonuna kadar olan yolu bu işinde uzman ekibimizle alacağız demektir. Şimdi niye 3 yıl diyeceksiniz? Bizler DURSUNBEY YARKA TAVUKÇULUK olarak 3. yılın sonunda sizler de bilirsiniz ki; tavuklar verimden düşecektir. Bu aşamaya gelmiş ve 3. yılını tamamlamış müşterilerimizin ürünlerini eğer isterlerse ücretsiz olarak birebir yarka ile değiştiren Türkiye’de ilk ve tek firmayız. Bu da şu demektir; 3 yıl boyunca sizlerle birlikteyiz ve ürünümüzün arkasındayız. Aslında gönül isterdi ki buraya daha fazla bilgiler bırakalım. Ancak her şeyde olduğu gibi burada da bir sınır koymuşlar.

Geri kalan soru, talep ve siparişleriniz için sabah 08:00 ile akşam 22:00 arasında haftanın 7 günü DURSUNBEY YARKA TAVUKÇULUK müşteri temsilcilerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

www.dursunbeyyarkatavukculuk.com

0 542 390 20 10

.
.