..
..
..

24 yumurtalık kuluçka makinesi

2019-03-03 23:03   Makina & Ekipman   Antalya   6.3K Ziyaret
300 ₺
  • 24-yumurtalik-kulucka-makinesi-big-0
  • 24-yumurtalik-kulucka-makinesi-big-1
  • 24-yumurtalik-kulucka-makinesi-big-2

Fiyat: 300 ₺


Makinemizi diğer makinelerden ayıran özellik 12 volt adaptör ile çalışmasıdır. Diğer makineler ancak inverter yardımı ile aküyle çalışabiliyor, bu yeni model 24 yumurtalık kuluçka makinemiz ise 12 voltla çalışıyor elektrik kesintilerinde araba aküsü ile direk çalışıyor yapmanız gereken sadece göndereceğimiz kutup başlıkları için mandallı ara kablosunu kutup başlığına tutturmak. 12 volt adaptör ve kutup başlığı mandalı makinenin içerisinde gönderilmektedir.

24 yumurtalık kuluçka makinası 24 tavuk, 24 ördek, 24 hindi, 24 keklik, 24 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. makine içerisindeki viyol otomatik motorlu viyoldür. Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanlı kullanımı kolay dilediginiz zaman dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz otomatik kuluçka makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiş olup ayrıyeten özerinde 4 adet gözetim penceresi mevcut çıkım zamanı civcivleri kontrol etmeniz kolay.

Makinenin yanında 25 tl değerinde hediye olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, yumurta nemlendirici fısfıs ve nem için su takviye şişesi gönderiyoruz.

Makine elinize ulaşınca yumurtaları viyollere yerleştirmeden önce makineyi çalıştırın makinenin kullanımına alıştıktan sonra yumurtaları viyollere yerleştirin lütfen.

KuluçMak Hobi Kuluçka Makineleri 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Kuluçka için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. otomatik 24 lük kuluçka makinası bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. kuluçka makinasına nem için sadece su takviyesi yapmanız yeterli olacaktır, 18 günlük gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyaç yoktur.

Sizlere kuluçka makinası yapım malzemelerinin neredeyse yarı fiyatlarına tam otomatik kuluçka makinesi imkanı ile hizmet veriyoruz.

Makineyi direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makinenin iç ısısı Kuluçka için gerekli ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin daha yumurta içindeyken ölümüne sebep oluyor.

24 lük kuluçka makinası size strafor köpük koruması içerisinde gönderilecektir straforu çöpe atmamanızı kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz kışın soğuk olan bölgelerde yaşıyorsanız çok işinize yarayacak elektrik giderlerini minimuma indirecek ve elektrik kesintilerinde makine iç ısısının eksilmesini önleyecektir, kış aylarında makineyi straforun içinde tutmanızı önemle tavsiye ediyoruz.

detaylar

Isı kontrol: Otomatik

Viyol çevirme: otomatik (2 saatte 15 saniye çevirme ayarlı) (manuel ayarlanabilir)

Dijital nem gösterge ekranı

Nem ve ısı ani düşüş yada yükselişlerinde sesli uyarı alarmı.

1 yıl garanti

Adınıza faturalı

Çıkım garantili

Ağırlık: 4.5 kg

Koli ölçüleri 38x25x39 cm

Türkçe kullanım klavuzu

Ce Iso 9001 avrupa standarları seltifikalı.

Saat 15.00 öncesi alınan siparişler aynı gün kargolanır

İddia ediyoruz en ucuz kuluçka makinesi kuluçmak'da KuluçMakweb sitemizden ihtiyacınıza uygun kuluçka makinesi siparişi verebilirsiniz.

.
.